- Laita suolattua vettä kiehumaan ja lisää riisi. Sekoita ensimmäisen minuutin ajan koko ajan estääksesi riisiä tarttumasta pohjaan.
- Lisää toiseen kattilaan pinaatti ja 1/4- kupillinen vettä. Keitä muutama minuutti. Kun pinaatti on pehmentynyt, poista lämmöstä ja soseuta tehosekoittimella.
- Keitä riisiä noin 12 minuuttia tai niin kauan kunnes riisi on al dente. Kaada suurin osa vedestä pois padasta; jätä pieni määrä vettä riisille. Lisää pinaattisose riisiin.
- Sekoita pehmeä ricotta-juusto, grana-padano -juusto sekä voi riisiin. Mausta suolalla.
- Sammuta lämpö ja keitä minuutti. Tässä vaiheessa riisin pitäisi olla kermainen.
- Laita lautaselle ja pirskota päälle neitsytoliiviöljyä. Tarjoile heti