- Revi kantarellit pienemmiksi. Silppua salottisipuli pieneksi ja viipaloi valkosipuli. Kuutioi kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Leikkaa basilikanlehdet.
- Laita kasariin ruokalusikallinen voita ja paista kantarelleja hetken aikaa. Mausta suolalla.
- Madalla lämpöä, kaada riisit sekaan ja lisää salottisipuli ja valkosipuli ja kuullota vielä hetken aikaa.
- Lisää valkoviini ja kiehauta.
- Kaada 4 dl sienilientä ja keittele hiljaa hymyilleen noin 12–15 minuuttia, kunnes liemi on imeytynyt lähes kokonaan.
- Hämmennä keittelyn aikana muutaman kerran.
- Lisää noin 1dl lientä ja sekoita joukkon kesäkurpitsakuutiot ja hauduta vielä muutama minuutti.
- Lisää 2 rkl voita, mascarpone, parmesaania raastettuna ja basilika. Mausta mustapippurilla.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!