Chili con carne ja valkoiset pavut
Julkaistu
Tämä on niitä ihania 1970-luvun ruokia, joihin kannattaa joskus palata.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 500 g sikanautajauhelihaa
- 2 sipulia siivuina
- 2 paprikaa pilkottuna
- 500 g tomaattimurskaa/chilillä maustettua
- suolaa ja mustapippuria
- 2 valkosipulinkynttä silppuna
- 1 tl chilijauhetta
- 1 purkki valkoisia papuja
- tomaattikastikkeessa
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Paista sipuliviipaleita ja paprikasilppua voissa pannulla. Siirrä sitten pataan.
2. Ruskista jauheliha pannulla ja sekoita pataan. Lisää muut ainekset, paitsi pavut ja keitä hiljalleen 45-50 minuuttia.
3. Lisää pavut ja keitä vielä 10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"