Tämä pataruoka on halpaa ja hyvää ja sopii niin keitettyjen perunoiden kanssa kuin muhevana pastakastikkeenakin.

Neljälle

  • 500 g sikanautajauhelihaa
  • suolaa ja pippuria
  • 1 iso sipuli silppuna
  • 1 valkosipulinkynsi silppuna
  • 1 paprika kuutioina
  • ½ lihaliemikuutio
  • ½ tl timjamia
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 1 purkki kokonaisia tomaatteja

Valmistusohje

1. Kuullota sipuli- ja valkosipulisilppua sekä paprikakuutioita voissa pannulla ja siirrä sitten pataan.

2. Ruskista pannulla jauheliha ja siirrä myös pataan. Mausta, ripottele liemikuutio muruina, lusikoi tomaattipyree ja kaada purkkitomaatit liemineen joukkoon.

3. Keitä hiljalleen kannen alla noin tunti.

Tuoreimmat aiheesta

Jauhelihapata