Jauhelihapata valkoisten papujen kera

Maukas ja lämmittävä arkipata. Voit lisätä tulisuutta ylimääräisellä tujauksella chiliä, jos haluat.

Neljälle

  • 400 g vähärasvaista sika- tai sekajauhelihaa
  • 2 valkosipulinkynttä silputtuna
  • 1 paprika silputtuna
  • 1 purkki tomaattimurskaa
  • (chilillä maustettua)
  • 1 purkki valkoisia papuja
  • tomaattikastikkeessa
  • chilijauhetta
  • suolaa

Valmistusohje

1. Kuullota sipuli ja paprika öljyssä padassa. Lisää jauheliha, murustele ja ruskista. Mausta ja lisää tomaattimurska. Keitä hiljaa 40-50 minuuttia.

2. Sekoita joukkoon pavut, kun keittoaikaa on jäljellä noin 10 minuuttia. Mausta ja tarjoile mielellään valkosipulileivän kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat