Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kiinalainen pata sianlihasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tee ruoasta vielä kiinalaisempaa tarjoilemalla lisäkkeenä riisiä. Ja kata tietenkin syömäpuikot!

Neljälle

  • 800 g sianlapaa
  • suolaa ja pippuria
  • 3 sellerinvartta
  • 250 g vihreitä papuja
  • 5 dl vaaleaa lihalientä
  • 1-2 rkl kiinalaista soijaa
  • 50 g kuorittuja manteleita
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Suikaloi liha, mausta ja ruskista pannulla öljyssä. Siirrä lihat pataan. Suikaloi sellerinvarret ja lisää ne sekä pavut pataan.

2. Kaada lihaliemi pataan ja lisää soijaa vähän kerrallaan. Keitä hiljalleen kannen alla, 10-15 minuuttia.

3. Paahda kuoritut mantelit kuivalla paistinpannulla ja sirottele ne ruoan pinnalle ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanlihapata