Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Helppo chili con carne

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kaikki yhdessä padassa. Voiko ruoanlaitto olla tämän helpompaa?

Neljälle

  • 500 g jauhelihaa
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • 1 paprika, kuutioina
  • 500 g tomaattimurskaa chilillä
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1-2 tl chilijauhetta
  • 1 prk valkoisia papuja
  • hienonnettua persiljaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Freesaa sipulit kuultaviksi margariinissa padassa. Lisää jauheliha, murusta ja ruskista. Mausta ja lisää muut ainekset paitsi pavut, jotka lisäät viimeiseksi 10 minuutiksi.

2. Anna kiehua hiljalleen 30-40 minuuttia.

3. Ripottele päälle persiljaa juuri ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Chili