Tätä pataa kutsutaan myös chili con carneksi. Se on ollut suosittu siitä lähtien, kun meille rantautui ruokalajeja muista maista.

Neljälle

  • 1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa, n. 450 g
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • 1 vihreä paprika, hienonnettuna
  • 500 g jauhelihaa
  • 2 valkosipulinkynttä, puristettuina
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • suolaa ja pippuria
  • öljyä

Valmistusohje

1. Paista sipuli ja paprika öljyssä padassa.

2. Ruskista jauheliha, murusta ja lisää pataan. Mausta.

3. Lisää muut ainekset paitsi pavut, keitä 45 minuuttia. Lisää pavut viimeisiksi 10 minuutiksi.

Tuoreimmat aiheesta

Jauhelihapata