Paras kastike pihville – vain neljä ainesosaa
Julkaistu
Tämä helppo kastike perustuu Kuningas Yrjö IV:n ylistämään kastikereseptiin 1800-luvulta. Neljän ainesosan kastike säilyy jääkaapissa pitkään! Resepti: Food52.
Ainekset
- 1,2 dl Worcestershire-kastiketta
- 2 rkl ketsuppia
- 2 tl vaaleaa soijakastiketta
- 1/4 tl suolaa
Valmistusohje
Pihvikastike valmistuu näin:
- Sekoita kaikki ainekset ja laita puhtaaseen ja tiiviiseen pulloon. Kastike säilyy jääkaapissa pitkään!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"