Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ciabattaleivät raikkaalla raejuustohöysteellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on yksi yksinkertaisimmista ja parhaista pikkuaterioista, joita voit tarjota. Näin täytetyt leivät sopivat aamiaisellekin, mutta yhtä hyvin lounaaksi, välipalaksi tai iltateelle.

Neljälle

  • 4 pientä ciabattaleipää
  • 500 g raejuustoa
  • 8 pientä tomaattia
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • rucolaa

Valmistusohje

1. Puolita tomaatit, penslaa ne oliiviöljyllä ja grillaa niitä 2 minuuttia. Sirottele päälle suolaa ja rouhittua mustapippuria.

2. Halkaise leivät ja täytä ne raejuustolla, lado tomaatit päälle ja koristele rucolanlehdillä. Tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Ciabatta