Ciabattaleivät raikkaalla raejuustohöysteellä
Tämä on yksi yksinkertaisimmista ja parhaista pikkuaterioista, joita voit tarjota. Näin täytetyt leivät sopivat aamiaisellekin, mutta yhtä hyvin lounaaksi, välipalaksi tai iltateelle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 pientä ciabattaleipää
- 500 g raejuustoa
- 8 pientä tomaattia
- oliiviöljyä
- suolaa ja rouhittua mustapippuria
- rucolaa
Valmistusohje
1. Puolita tomaatit, penslaa ne oliiviöljyllä ja grillaa niitä 2 minuuttia. Sirottele päälle suolaa ja rouhittua mustapippuria.
2. Halkaise leivät ja täytä ne raejuustolla, lado tomaatit päälle ja koristele rucolanlehdillä. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa