Ciabattaleivät raikkaalla raejuustohöysteellä

Tämä on yksi yksinkertaisimmista ja parhaista pikkuaterioista, joita voit tarjota. Näin täytetyt leivät sopivat aamiaisellekin, mutta yhtä hyvin lounaaksi, välipalaksi tai iltateelle.

Neljälle

  • 4 pientä ciabattaleipää
  • 500 g raejuustoa
  • 8 pientä tomaattia
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • rucolaa

Valmistusohje

1. Puolita tomaatit, penslaa ne oliiviöljyllä ja grillaa niitä 2 minuuttia. Sirottele päälle suolaa ja rouhittua mustapippuria.

2. Halkaise leivät ja täytä ne raejuustolla, lado tomaatit päälle ja koristele rucolanlehdillä. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!