Ciabattaa sardiinien kera
Tämä on oikea suosikkileipä. Täyttävä, halpa, todella terveellinen ja maukas. Älä pelkää sardiinien rasvaa, se on vain terveellistä.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon
Neljälle
- 1 purkki sardiineja öljyssä
- 1 ciabattaleipä
- 1 tomaatti
- ½ punasipuli
- jauhettua mustapippuria
- 1 ruukku rucolaa
Valmistusohje
1. Avaa sardiinipurkki ja kaada pois öljy huolellisesti.
2. Halkaise leipä mutta älä leikkaa sitä täysin läpi, jotta puolikkaat pysyvät yhdessä.
3. Huuhtele rucola ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Laita rucola leivän sisään ja sen päälle viipaloitu tomaatti.
4. Asettele päälle sardiinit sekä ohuita punasipulirenkaita, viimeistele rouhitulla mustapippurilla.
5. Jotta lounaasta tulee hyvä kokonaisuus, syö jälkiruoaksi hedelmä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku