Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ciabattaa sardiinien kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on oikea suosikkileipä. Täyttävä, halpa, todella terveellinen ja maukas. Älä pelkää sardiinien rasvaa, se on vain terveellistä.

Neljälle

  • 1 purkki sardiineja öljyssä
  • 1 ciabattaleipä
  • 1 tomaatti
  • ½ punasipuli
  • jauhettua mustapippuria
  • 1 ruukku rucolaa

Valmistusohje

1. Avaa sardiinipurkki ja kaada pois öljy huolellisesti.

2. Halkaise leipä mutta älä leikkaa sitä täysin läpi, jotta puolikkaat pysyvät yhdessä.

3. Huuhtele rucola ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Laita rucola leivän sisään ja sen päälle viipaloitu tomaatti.

4. Asettele päälle sardiinit sekä ohuita punasipulirenkaita, viimeistele rouhitulla mustapippurilla.

5. Jotta lounaasta tulee hyvä kokonaisuus, syö jälkiruoaksi hedelmä.

Tuoreimmat aiheesta

Ciabatta