Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kahden juuston cocktailvoileivät

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä herkulliset, pienet voileivät päällystetään ranskalaisella mimolette-juustolla, jota voi löytää hyvinvarustelluista juustotiskeistä. Myös muut maukkaat juustot sopivat, esimerkiksi emmental, kunhan juustosiivut voi kääriä rullalle. Tarjoile alkupalana tai cocktailpaloina.

Neljälle

  • 4 viipaletta ruisleipää
  • 100 g ricottajuustoa
  • pituussuuntaan veistettyä kurkunkuorta
  • 4 kunnonkokoista juustosiivua, esim. mimolette tai emmental
  • 2 cocktailtomaattia
  • salaatinlehtiä

Valmistusohje

1. Voitele leipäviipaleet ricottajuustolla.

2. Kääri juustoviipaleet rullalle ja asettele leipien päälle. Lohko tomaatit, leikkaa kurkunkuorta terävällä veitsellä. Koristele leivät tomaatilla ja kurkunkuorella.

3. Tarjoile salaattipedillä.

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat