Kahden juuston cocktailvoileivät

Nämä herkulliset, pienet voileivät päällystetään ranskalaisella mimolette-juustolla, jota voi löytää hyvinvarustelluista juustotiskeistä. Myös muut maukkaat juustot sopivat, esimerkiksi emmental, kunhan juustosiivut voi kääriä rullalle. Tarjoile alkupalana tai cocktailpaloina.

Neljälle

  • 4 viipaletta ruisleipää
  • 100 g ricottajuustoa
  • pituussuuntaan veistettyä kurkunkuorta
  • 4 kunnonkokoista juustosiivua, esim. mimolette tai emmental
  • 2 cocktailtomaattia
  • salaatinlehtiä

Valmistusohje

1. Voitele leipäviipaleet ricottajuustolla.

2. Kääri juustoviipaleet rullalle ja asettele leipien päälle. Lohko tomaatit, leikkaa kurkunkuorta terävällä veitsellä. Koristele leivät tomaatilla ja kurkunkuorella.

3. Tarjoile salaattipedillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!