Mainos
Lettutaikina
Julkaistu
Talvilomalla herkutellaan suolaisia ja makeita lettuja! Tee ensin taikina turpoamaan ja valmista sen jälkeen täyte. Tästä taikinasta voit paistaa joko pieniä lettuja tai isompia räiskäleitä. Täytä letut valmiiksi tai tarjoa täyte erikseen.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
4:lle
- 5 dl maitoa tai ½ maitoa ja ½ piimää
- 1 ½ dl erikoisvehnäjauhoja
- 1 dl ohrajauhoja
- 2 munaa
- ½ tl suolaa
- 2 rkl pullomargariinia tai öljyä
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Mittaa jauhot ja neste kulhoon ja vatkaa hyvin sekaisin. Lisää munat sekä suola ja rasva ja anna turvota puolisen tuntia tai pidempään. Paista letut tai räiskäleet lettu- tai paistinpannulla tai kesällä muurinpohjapannulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa