1. Liota kikherneitä kylmässä vedessä yön yli. Kaada vesi pois ja taputtele kikherneet kuiviksi pyyheliinalla. Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet ja paloittele ne. Pane kaikki ainekset öljyä lukuun ottamatta tehosekoittimeen ja soseuta ne. Anna soseen vetäytyä kylmässä 30 minuuttia.
2. Muotoile soseesta lihapyöryköiden kokoisia palleroita. Kuumenna öljy ja friteeraa pyörykät kullankeltaisiksi. Nosta talouspaperille valumaan.
3. Lämmitä pitaleivät uunissa tai paistinpannulla. Leikkaa leivät auki taskuiksi. Pane jokaisen leivän sisälle salaattia ja muutama tomaattiviipale. Lisää sitten muutama falafel-pyörykkä, jalopeño-chili ja lopuksi voit kaataa leivälle salaatin-kastiketta. Tarjoa heti.