Broileritäytteiset pastakrepit paprikakastikkeessa

Kreppien valmistuksessa mielikuvituksen käyttö on sallittua. Uusi makuelämys syntyy, kun käärit täytteen ohukaisten sijaan lasagnelevyihin. Sauvasekoitin tai tehosekoitin ovat oiva apu kastikkeen valmistuksessa.

4 annosta

  • 500 g tuoreita lasagnelevyjä
  • 1 salottisipuli
  • 1 dl punaista paprikasäilykettä
  • 3 broilerifileetä, à 150 g
  • 1 nippu rucolaa
  • 5 dl kanalientä
  • 25 g voita
  • 1/4-½ chiliä
  • oliiviöljyä
  • 1 munankeltuainen
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kypsennä lasagnelevyt pakkauksen ohjeiden mukaan. Paloittele broilerinfileet ja paista palat pannulla. Kuori ja hienonna salottisipuli. Pane broilerinpalat, rucola ja hienonnettu sipuli tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi tahnaksi.

2. Leikkaa lasagnelevyistä pyörylöitä (ylösalaisin käännetyn kulhon avulla) ja annostele jokaisen pyörylän keskelle lusikallinen broileritahnaa. Voitele pyöryköiden reunat munakeltuaisella ja taita yhteen nyytiksi. Kiinnitä cocktail-tikulla. Keitä nyyttejä suolalla maustetussa vedessä noin viisi minuuttia.

3. Kiehauta paprika ja chili kanaliemessä. Hauduta noin 10 minuuttia. Sekoita kastike tasaiseksi, lisää voinokare ja jatka sekoittamista, kunnes kastike on kuohkeaa. Annostele pastakrepit syville lautasille ja lusikoi päälle kastiketta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!