- Leikkaa kirjolohifilee nahattomiksi sentin kuutioiksi.
- Hienonna salaattisipuli ja merilevä. Lisää lohikuutioiden joukkoon.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää kastike kalan joukkoon. Anna maustua 10 minuuttia.
- Viimeistele pähkinöillä ja tarjoa riisin ja lisukkeiden kera.

Makuja
Poke Bowl kirjolohesta

Julkaistu 06.04.2023 14:38
Trendikäs poke bowl eli poke-kulho valmistuu helposti. Tässä Pro Kala ry:n ohjeessa poke bowl tehdään kirjolohesta.
Kirjolohi-poke
- 500 g kirjolohi- tai lohifileetä
- 1 salaattisipuli
- 3 kevätsipulinvartta
- 3 rkl Wakame-merilevää liotettuna
Kastike
- 4 rkl soijakastiketta
- 2 rkl seesamiöljyä
- 2 rkl seesaminsiemeniä
- 1 rkl hunajaa
Lisäksi
- 4 rkl maapähkinöitä hionennettuna
Tarjoiluun
- Riisiä ja valitsemiasi lisukkeita