Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Feta-sipuli-tomaattipiiraat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukkailla aineksilla täytetyt, ohutkuoriset piiraat sopivat alkupalaksi tai kasvislounaaksi salaatin kera.

4 annosta

  • 1 punasipuli
  • 12 kirsikkatomaattia
  • 200 g yrttimarinoitua fetajuustoa
  • 20 g mustia oliiveja
  • 1 dl ranskankermaa
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
  • suolaa ja pippuria
  • 2 levyä pakastevoitaikinaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuori punasipuli, halkaise se pituussuunnassa ja leikkaa viipaleiksi. Kuullota viipaleet voissa. Viipaloi kirsikkatomaatit ja oliivit ja hienonna basilika.

2. Leikkaa voitaikinalevyt pituussuuntaan kolmioiksi. taita kulmat sisään ja pane täytteeksi sipulia, kirsikkatomaatteja, murennettua fetajuustoa, oliiveja, ranskankermaa ja basilikaa

.3. Paista 220-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Fetapiirakka