Feta-sipuli-tomaattipiiraat
Julkaistu
Maukkailla aineksilla täytetyt, ohutkuoriset piiraat sopivat alkupalaksi tai kasvislounaaksi salaatin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
4 annosta
- 1 punasipuli
- 12 kirsikkatomaattia
- 200 g yrttimarinoitua fetajuustoa
- 20 g mustia oliiveja
- 1 dl ranskankermaa
- 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
- suolaa ja pippuria
- 2 levyä pakastevoitaikinaa
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuori punasipuli, halkaise se pituussuunnassa ja leikkaa viipaleiksi. Kuullota viipaleet voissa. Viipaloi kirsikkatomaatit ja oliivit ja hienonna basilika.
2. Leikkaa voitaikinalevyt pituussuuntaan kolmioiksi. taita kulmat sisään ja pane täytteeksi sipulia, kirsikkatomaatteja, murennettua fetajuustoa, oliiveja, ranskankermaa ja basilikaa
.3. Paista 220-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka