- Ota lehtitaikina tai voitaikina sulamaan huoneenlämpöön keittiöliinan alle noin 30 minuuttia ennen valmistusta.
- Kaulitse taikina kevyesti. Leikkaa taikina isommalla ympyrämuotilla. Painele pienemmällä ympyrämuotilla palojen sisäpuolelta, mutta älä pohjaan asti. Näin reunat kohoavat tasaisemmin ja saat tehtyä taikinasta tarjoilukupin. Pistele haarukalla taikinaympyröiden keskeltä.
- Voitele vatkatulla kananmunalla ja paista 225 asteessa tasalämmöllä uunin keskiosassa noin 10 minuuttia.
- Tee fetatäyte vatkaamalla feta ja turkkilainen jogurtti kuohkeaksi vaahdoksi. Pane pursotinpussiin.
- Anna lehtitaikinoiden jäähtyä hetki ennen kokoamista. Painele pienellä lusikalla kuopat taikinan keskelle. Lisää teelusikallinen hilloa jokaisen leivonnaisen pohjalle. Pursota päälle fetavaahto. Koristele rosmariinilla ja puolukoilla. Tarjoile heti!
Resepti: Food by Twins