Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Fettuccinia ja vihanneksia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on ihana kesäpasta kun kukkakaali on parhaimmillaan ja sokeriherneet rapeimmillaan. Ruoka valmistuu nopeasti joten vihannesten kaikki vitamiinit säilyvät.

Neljälle

  • 500 g tuoretta fettuccinia
  • 1 punasipuli suikaloituna
  • 100 g sokeriherneitä
  • 1 keltainen paprika
  • ½ kukkakaali
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Suikaloi paprika ja sipuli. Jaa kukkakaali pieniksi kimpuiksi.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, keitä kukkakaali reilussa, suolatussa vedessä.

3. Paista sipulit, paprika ja sokeriherneet oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita pasta ja kukkakaali vihannespaistokseen.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta