Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Nauhamakaronia marinoitujen vihannesten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kaupasta saa sekä paprikaa että aurinkokuivattuja tomaatteja säilöttynä. Niitä on hyvä pitää kaapissa odottamattomienvieraiden varalta; tarjoa silloin tätä maukasta pastaruokaa.

4 annosta

  • 350 g nauhapastaa
  • 100 g säilykepaprikaa
  • 100 g säilöttyjä aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 100 g säilöttyä latva-artisokkaa
  • 1 nippu rucolaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Kuullota paprika, tomaatit ja latva-artisokat suuressa paistinpannussa.

3. Kaada myös pasta paistinpannuun ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää rucola mukaan.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta