Nauhamakaronia marinoitujen vihannesten kera
Julkaistu
Kaupasta saa sekä paprikaa että aurinkokuivattuja tomaatteja säilöttynä. Niitä on hyvä pitää kaapissa odottamattomienvieraiden varalta; tarjoa silloin tätä maukasta pastaruokaa.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon, Kasvisruoka
4 annosta
- 350 g nauhapastaa
- 100 g säilykepaprikaa
- 100 g säilöttyjä aurinkokuivattuja tomaatteja
- 100 g säilöttyä latva-artisokkaa
- 1 nippu rucolaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
2. Kuullota paprika, tomaatit ja latva-artisokat suuressa paistinpannussa.
3. Kaada myös pasta paistinpannuun ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää rucola mukaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä