Kuuma kasvispata
Julkaistu
Tämä on oikein kevyt kasvisruoka, jossa pavut ja ruusukaali kuitenkin tekevät sinut kylläiseksi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Yhdelle
- 1 dl kasvislientä
- ½ keltasipuli
- ½ vihreä paprika
- ¼ salaattikiinankaali
- 4-5 ruusukaalia
- 10 vihreää papua
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 1 tomaatti
- suolaa
- timjamia
- soijaa
Valmistusohje
1. Kuumenna liemi kiehuvaksi kattilassa. Viipaloi sipuli, suikaloi paprika ja salaattikiinankaali, lisää kaikki liemeen. Lisää myös ruusukaalit ja pavut.
2. Purista mukaan valkosipuli. Mausta suolalla, timjamilla ja soijalla.
3. Anna padan porista kannen alla kunnes kaali ja paprika ovat lähes pehmenneet. Lisää tomaatti kypsennyksen loppuvaiheessa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku