Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kuuma kasvispata

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on oikein kevyt kasvisruoka, jossa pavut ja ruusukaali kuitenkin tekevät sinut kylläiseksi.

Yhdelle

  • 1 dl kasvislientä
  • ½ keltasipuli
  • ½ vihreä paprika
  • ¼ salaattikiinankaali
  • 4-5 ruusukaalia
  • 10 vihreää papua
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 1 tomaatti
  • suolaa
  • timjamia
  • soijaa

Valmistusohje

1. Kuumenna liemi kiehuvaksi kattilassa. Viipaloi sipuli, suikaloi paprika ja salaattikiinankaali, lisää kaikki liemeen. Lisää myös ruusukaalit ja pavut.

2. Purista mukaan valkosipuli. Mausta suolalla, timjamilla ja soijalla.

3. Anna padan porista kannen alla kunnes kaali ja paprika ovat lähes pehmenneet. Lisää tomaatti kypsennyksen loppuvaiheessa.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispata