1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sihtaa jauhot leivinpöydälle, tee jauhoihin syvennys. Kaada syvennykseen öljy, taikinaneste, suola ja pippuri. Kääntele jauhot ja muut ainekset notkeaksi taikinaksi, työstä se kiiltäväksi ja joustavaksi. Laita taikina öljyttyyn kulhoon ja peitä muovikelmulla, anna kohota 1 tunti tai kunnes se on kohonnut kaksinkertaiseksi.
2. Kumoa taikina pöydälle ja työstä sitä muutama minuutti. Levitä taikina öljytylle uunipannulle ja tee siihen muutamia reikiä sormien avulla. Peitä taikina öljykerroksella, asettele päälle tuoreita yrttejä ja taputtele ne kiinni taikinaan. Peitä kostealla liinalla ja anna kohota vielä 1 tunti.
3. Ripottele päälle merisuolaa ja paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.