1. Liuota hiiva tilkkaan kädenlämpöistä vettä. Yhdistä jauhot, sokeri ja suola. Kaada jauhoseokseen 1 rkl öljyä, hiivaseos sekä loput vedestä, sekoita pehmeäksi taikinaksi. Vaivaa taikinaa 4 minuuttia. Kuutioi juusto.
2. Jaa taikina kahteen yhtä suureen osaan. Kaulitse ne 5 mm paksuisiksi ympyröiksi. Laita toinen niistä pellille, ripottele päälle juustokuutiot ja puolet fenkolinsiemenistä. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
3. Laita toinen taikinaympyrä ensimmäisen sekä täytteiden päälle, painele reunat yhteen jotta täyte ei karkaa paistamisen aikana. Tee ”kanteen” muutama viilto terävällä veitsellä ja penslaa se lopulla oliiviöljyllä. Ripottele päälle loput fenkolinsiemenet ja anna kohota 20-30 minuuttia.
4. Paista uunissa 30 minuuttia tai kunnes leipä on kullanruskeaa. Tarjoile heti.