1. Rapsuta perunat puhtaiksi ja jaa ne pituussuuntaan tai leikkaa paksuiksi viipaleiksi. Keitä perunapalat pehmeiksi laakeassa kattilassa pienessä, kevyesti suolatussa vesimäärässä. Suurin osa vedestä höyrystyy pois, kaada loppu vesi pois. Ripottele päälle juustoraaste ja pidä lämpimänä.
2. Halkaise kaalinpäät, sido tarvittaessa kutistetulla puuvillalangalla jotta lehdet pysyvät paikoillaan. Keitä kaalinpuolikkaat pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä 1 rkl öljyn kera. 8-10 minuuttia on yleensä tarpeeksi, kokeile tikun avulla kypsyysaste. Valuta ylimääräinen vesi puolikkaista.
3. Vatkaa mausteyrttiviinietikan ainekset yhteen. Asettele perunat vadille ja kaalit niiden päälle. Kaada norona päälle oliiviöljy ja viinietikka ja tarjoile heti.