1. Sulata voi ja anna hieman jäähtyä. Sekoita muna ja munanvalkuaiset, sokeri, mantelijauhe, voisula ja jauhot taikinaksi. Pane taikina lepäämään jääkaappiin joksikin aikaa, mielellään jopa yön yli.
2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Peitä kaksi uunipeltiä leivinpaperilla. Jaa taikina 18 osaan, muotoile palloiksi ja litistä ne leivinpaperille. Paista uunissa, kunnes mantelilastut ovat kullankeltaisia. Jäähdytä.
3. Suklaakastike: Kiehauta vesi, kerma ja sokeri keskenään, paloittele tumma suklaa sekaan ja anna poreilla hyvin miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
3. Jälkiruokaleivokset Gâteau Riche Gala: Laita jälkiruokalautasille kerroksittain mantelilastuja ja vaniljajäätelöä; alimmaksi ja päällimmäiseksi lastu. Kaada kuumaa suklaakastiketta kunkin annoksen päälle ja tarjoile heti.