Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteeniton penne all´Arrabbiata

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 annosta

  • 300 g Semper kuitupitoista Penne -pastaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 chilipaprika
  • 2 prk (à 400 g) kuorittuja tomaatteja
  • ripaus sokeria, suolaa ja mustapippuria
  • persiljaa silputtuna

Valmistusohje

Poista chilipaprikasta siemenet ja pilko se palasiksi. Pilko sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuli, valkosipuli ja chili pehmeiksi öljyssä. Älä paista. Lisää tomaatit, sokeri, suola ja mustapippuri seokseen ja anna hautua n. 20 min. Sekoita silloin tällöin. Maista kastiketta ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Kaada tomaattikastike keitetyn pastan päälle ja sekoita. Koristele pasta persiljasilpulla ennen tarjoamista.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta