Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteeniton penne carbonara

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 400 g Semper Penne-pastaa ( tai Semper gluteenitonta spagettia)
  • 200 g pekonia suikaleina
  • 200 g tuoreita herkkusieniä viipaleina
  • 1 dl parmesan-juustoa raastettuna
  • pippuria ja suolaa
  • öljyä

Tarjoiluun

  • 4 kpl munan keltuaisia

Valmistusohje

1. Ruskista pekoni ja sienet öljyssä. Lisää parmesan-raaste.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kastike keitetyn spagetin joukkoon. Mausta pippurilla ja suolalla.

3. Erota keltuainen puolikkaaseen munankuoreen ja aseta spagettiannoksen päälle. Tarjoa salaatin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkupasta