Mainos

Gluteeniton penne carbonara

Ainekset

  • 400 g Semper Penne-pastaa ( tai Semper gluteenitonta spagettia)
  • 200 g pekonia suikaleina
  • 200 g tuoreita herkkusieniä viipaleina
  • 1 dl parmesan-juustoa raastettuna
  • pippuria ja suolaa
  • öljyä

Tarjoiluun

  • 4 kpl munan keltuaisia

Valmistusohje

1. Ruskista pekoni ja sienet öljyssä. Lisää parmesan-raaste.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kastike keitetyn spagetin joukkoon. Mausta pippurilla ja suolalla.

3. Erota keltuainen puolikkaaseen munankuoreen ja aseta spagettiannoksen päälle. Tarjoa salaatin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!