Pastaa pestokastikkeessa
Tässä on ohje nopeasti valmistuvaan päivällisruokaan. Jos haluat päästä vieläkin helpommalla, osta pesto valmiina.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
4 annosta
- 300 g pastaa, esim. fusilipastaa
- 50 g tuoretta basilikaa
- 25 g pinjansiemeniä
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ tl suolaa
- suolaa ja pippuria
- 4 rkl oliiviöljyä
- 40 g raastettua parmesaanijuustoa
Valmistusohje
1. Pesto: Kuori valkosipulinkynnet ja hienonna basilikanlehdet ja pinjansiemenet. pane ainekset huhmareeseen, lisää suola ja jauha tasaiseksi tahnaksi., Lisää öljy vähän kerrallaan. Sekoita joukkoon parmesaanijuusto ja mausta suolalla ja pippurilla. Peston voit valmistaa myös yleiskoneessa tai sauvasekoittimella.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita vastakeitetty pasta ja pestokastike ja tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti