Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastaa pestokastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä on ohje nopeasti valmistuvaan päivällisruokaan. Jos haluat päästä vieläkin helpommalla, osta pesto valmiina.

4 annosta

  • 300 g pastaa, esim. fusilipastaa
  • 50 g tuoretta basilikaa
  • 25 g pinjansiemeniä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ tl suolaa
  • suolaa ja pippuria
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 40 g raastettua parmesaanijuustoa

Valmistusohje

1. Pesto: Kuori valkosipulinkynnet ja hienonna basilikanlehdet ja pinjansiemenet. pane ainekset huhmareeseen, lisää suola ja jauha tasaiseksi tahnaksi., Lisää öljy vähän kerrallaan. Sekoita joukkoon parmesaanijuusto ja mausta suolalla ja pippurilla. Peston voit valmistaa myös yleiskoneessa tai sauvasekoittimella.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita vastakeitetty pasta ja pestokastike ja tarjoa heti.

Tuoreimmat aiheesta

Pastakastike