Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastaa parsakaalin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukasta ja helppoa. Voit vaihtaa pekonin suikaloituun savukassleriin.

Neljälle

  • 4 annosta spagettia
  • 250 g parsakaalia pienittynä
  • 1-2 valkosipulinkynttä silppuna
  • oliiviöljyä
  • 250 g pekonisilppua
  • 1 pieni prk mustia oliiveja
  • juustoraastetta

Valmistusohje

1. Laita 2 rkl öljyä kattilaan, lisää valkosipulisilppu ja kuullota. Pane parsakaalin kukinnot kärisemään hetkeksi mukaan.

2. Ruskista pekoni pannulla rapeaksi, valulta talouspaperilla. Keitä pasta ja valuta. Kääntele spagetti parsakaalin joukkoon ja sekoita. Lisää oliivit ja murennetut pekonit. Tarjoile juustoraasteen kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkupasta