Pastaa parsakaalin kera
Julkaistu
Maukasta ja helppoa. Voit vaihtaa pekonin suikaloituun savukassleriin.
Neljälle
- 4 annosta spagettia
- 250 g parsakaalia pienittynä
- 1-2 valkosipulinkynttä silppuna
- oliiviöljyä
- 250 g pekonisilppua
- 1 pieni prk mustia oliiveja
- juustoraastetta
Valmistusohje
1. Laita 2 rkl öljyä kattilaan, lisää valkosipulisilppu ja kuullota. Pane parsakaalin kukinnot kärisemään hetkeksi mukaan.
2. Ruskista pekoni pannulla rapeaksi, valulta talouspaperilla. Keitä pasta ja valuta. Kääntele spagetti parsakaalin joukkoon ja sekoita. Lisää oliivit ja murennetut pekonit. Tarjoile juustoraasteen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku