Paloittele kinkku, salottisipuli sekä kesäkurpitsa kuutioiksi ja halkaise tomaatit. Paista kinkku kattilassa tilkassa öljyä kullanruskeaksi. Lisää kasvikset kuullota hieman. Lisää keitetty pasta ja tilkka vettä, sekä voi. Mausta sitruunanmehulla sekä parmesaaniraasteella. Tarkista maku.
Makuja
Kinkku-kasvispasta
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Koko perheen mahat saat täyteen maukkaalla kinkku-kasvispastalla.
Ainekset
- 400 g tuorepastaa / kuivapastaa
- 200 g pekonia/ kinkkusuikaleita
- 1 salottisipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 kesäkurpitsa
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- 1 sitruunan mehu
- ruohosipulia
- 50g voita
- parmesaaniraastetta
- 4 rkl lehtipersiljaa hienonnettua