Kinkku-kasvispasta
Koko perheen mahat saat täyteen maukkaalla kinkku-kasvispastalla.
Ainekset
- 400 g tuorepastaa / kuivapastaa
- 200 g pekonia/ kinkkusuikaleita
- 1 salottisipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 kesäkurpitsa
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- 1 sitruunan mehu
- ruohosipulia
- 50g voita
- parmesaaniraastetta
- 4 rkl lehtipersiljaa hienonnettua
Valmistusohje
Paloittele kinkku, salottisipuli sekä kesäkurpitsa kuutioiksi ja halkaise tomaatit. Paista kinkku kattilassa tilkassa öljyä kullanruskeaksi. Lisää kasvikset kuullota hieman. Lisää keitetty pasta ja tilkka vettä, sekä voi. Mausta sitruunanmehulla sekä parmesaaniraasteella. Tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka