Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valitse hyvä mozzarellalaatu, hieno kinkku ja oikein kypsiä, punaisia tomaatteja, niin tästä yksinkertaisesta, nopeasta ruoasta nousee oikea herkutteluhetki. Korista vielä tuoreilla basilikanlehdillä ja muutamalla kierroksella mustapippuria myllystä.

Neljälle

  • 4 annosta pennepastaa
  • 175 g savukinkkua
  • 125 g mozzarellaa
  • 4 tomaattia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • ½ ruukkua basilikaa

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise tomaatit ja koverra pois siemenet teelusikalla. Leikkaa tomaatit paloiksi ja nostoa kulhoon. Purista niiden päälle valkosipulinkynsi, tiputtele oliiviöljyä ja ripota suolaa.

2. Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi. Kaada pastan keitinvesi ja siirrä pasta lämmitettyyn kulhoon.

3. Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan. Pinnalle vielä mustapippuria myllystä ja basilikanlehtiä.

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkupasta