Mainos

Gluteeniton kuitupitoinen vuokaleipä

Ainekset

  • 4 dl vettä
  • 1/2 dl öljyä
  • 25 g hiivaa
  • 1 tl leipämausteita
  • 1 tl suolaa
  • 1 pkt (500 g) Semper Karkeaa jauhoseosta

Valmistusohje

Lämmitä vesi-öljyseos kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva seokseen. Lisää suola, leipämausteet ja jauhoseos. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Laita taikina hyvin lämpöä siirtävään foliovuokaan (1,5 l). Kohota lämpimässä paikassa peitettynä n. 30 minuuttia.

Paista 250 °C:ssa n. 35 minuuttia.

Huom! oikea paistolämpötila on tärkeä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!