Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteenitonta penne-pastaa, uunissa paahdettuja punajuuria ja fetajuustoa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 300 g Semper Penne -pastaa
  • 5 keskisuurta punajuurta
  • 200 g fetajuustoa
  • 1/2 dl pinjansiemeniä
  • tuoreita yrttimausteita esim. oreganoa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä

Kastike

  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • suolaa,
  • pippuria

Valmistusohje

Kuori ja lohko punajuuret. Laita punajuurilohkot leivinpaperille ja kaada päälle hieman oliiviöljyä. Paahda palaset uunissa 200 °C:ssa n. 25 minuuttia.

Laita fetajuusto muruna paahdettujen punajuurilohkojen päälle. Mausta lohkot yrteillä ja ripauksella mustapippuria. Sekoita kastikkeen ainekset.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa punajuurilohkojen ja kastikkeen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Pastasalaatti