Gluteenittomat kerrosleivät

Semper gluteeniton kerrosleipä

Herkulliset, gluteenittomat kerrosleivät ovat oivallista tarjottavaa vaikkapa vieraille.

4 kpl

  • 8 viipaletta Semper Toasty tai Vuokaleipää
  • 6 viipaletta savukinkkua, kalkkunaa tai ilmakuivattua kinkkua
  • 8 viipaletta juustoa (mozzarellaa, vahvaa kypsytettyä juustoa tai chevreä)
  • salaattia (rucolaa, pinaatinlehtiä tai jäävuorisalaattia)
  • 4 tomaattia ohuina viipaleina
  • voita, margariinia tai levitettä

Valmistusohje

1.    Paahda leivät ja voitele levitteellä, margariinilla tai voilla.

2.    Päällystä puolet viipaleista salaatilla, kinkulla, juustolla ja tomaateilla.

3. Kääri paperiin, jos otat leivät mukaan evääksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.