Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteenittomat mantelileivospohjat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

n. 35 kpl

  • 200 g margariinia tai voita
  • 1 ¼ dl sokeria
  • 100 g mantelimassaa
  • 1 muna
  • 4 dl Semper Hienoa jauhoseosta

Valmistusohje

Sekoita huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Murusta mantelimassa joukkoon. Lisää muna ja suurin osa jauhoista ja sekoita taikinaksi. Anna taikinan levätä kylmässä vähintään tunnin ajan. Pyöritä taikinasta pitkoja ja jaa ne paloihin. Paina taikinanpalat vuokiin (vuokia ei tarvitse voidella).

Paista 175 °C:ssa uunin keskiosassa n. 10 minuuttia. Kumoa leivospohjat vuoista heti paistamisen jälkeen alustalle ja annan niiden jäähtyä.

Täytä leivokset esim. rahkakermavaahdolla ja marjoilla tai hedelmillä.

Tuoreimmat aiheesta

Leivokset