Mainos
Gluteenittomat mantelileivospohjat
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
n. 35 kpl
- 200 g margariinia tai voita
- 1 ¼ dl sokeria
- 100 g mantelimassaa
- 1 muna
- 4 dl Semper Hienoa jauhoseosta
Valmistusohje
Sekoita huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Murusta mantelimassa joukkoon. Lisää muna ja suurin osa jauhoista ja sekoita taikinaksi. Anna taikinan levätä kylmässä vähintään tunnin ajan. Pyöritä taikinasta pitkoja ja jaa ne paloihin. Paina taikinanpalat vuokiin (vuokia ei tarvitse voidella).
Paista 175 °C:ssa uunin keskiosassa n. 10 minuuttia. Kumoa leivospohjat vuoista heti paistamisen jälkeen alustalle ja annan niiden jäähtyä.
Täytä leivokset esim. rahkakermavaahdolla ja marjoilla tai hedelmillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"