Mainos

Gluteenittomat mantelileivospohjat

n. 35 kpl

  • 200 g margariinia tai voita
  • 1 ¼ dl sokeria
  • 100 g mantelimassaa
  • 1 muna
  • 4 dl Semper Hienoa jauhoseosta

Valmistusohje

Sekoita huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Murusta mantelimassa joukkoon. Lisää muna ja suurin osa jauhoista ja sekoita taikinaksi. Anna taikinan levätä kylmässä vähintään tunnin ajan. Pyöritä taikinasta pitkoja ja jaa ne paloihin. Paina taikinanpalat vuokiin (vuokia ei tarvitse voidella).

Paista 175 °C:ssa uunin keskiosassa n. 10 minuuttia. Kumoa leivospohjat vuoista heti paistamisen jälkeen alustalle ja annan niiden jäähtyä.

Täytä leivokset esim. rahkakermavaahdolla ja marjoilla tai hedelmillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!