Nokkosleivokset:
Huuhtele nokkosenlehdet. Keitä kiehuvassa vedessä 3-4min. Soseuta lehdet pyreeksi. Vaahdota voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen. Lisää nokkospyree ja kahden limen mehu. Siivilöi joukkoon loput kuivat aineet. Levitä taikina kahteen leivinpaperilla vuorattuun korkeareunaiseen uunipeltiin. Paista uunin keskitasolla n.15-20min 175-asteessa. Jäähdytä ja leikkaa pienellä pyöreällä keksimuotilla pieniä kakkupalasia pohjista.
Lime-mansikkakreemi:
Vaahdota voi kuohkeaksi. Lisää tomusokeri ja vatkaa 2minuuttia, kunnes vaalea ja kuohkea. Lisää limen mehu ja murskatut mansikat. Sekoita kunnolla. Pursota kakkusten väliin, pinoamalla aina kolme pientä kakkupohjaa päällekäin, väleihin kreemiä.
Voikukkasiirappi:
Keitä kukkia vedessä, kunnes seos kiehuu. Siirrä pois levyltä ja anna jäähtyä 20min. Siivilöi liemi toiseen kattilaan, lisää hillosokeri ja sitruunanmehu. Kuumenna 5min. Säilö siirappi steriloituun lasipurkkiin. Anna tekeytyä jääkaapissa vuorokauden.
Valkosuklaaganache:
Pilko suklaa. Kuumenna kerma. Kaada kuumennettu kerma suklaarouheen päälle, odota 10s ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Laita jäähtynyt ganache pursotuspussiin, ja pursota ganachea leivosten päälle naked cake- tyyliin.
Praliini:
Sulata sokeri kattilassa keskilämmöllä, kunnes kultaisen väristä. Siirrä kattila pois levyltä ja sekoita huuhdellut ja kuivatut kukat joukkoon. Levitä sokerisula leivinpaperin päälle, anna kovettua. Riko praliinista lastuja. Koristele leivokset lastuilla.