Juustotangot

Alkupalalautasen reunalle, drinkkipurtavaksi, syötäväksi lihaliemen kanssa.

50 tankoa

  • 1 paketti pakastevoitaikinaa
  • 100 g juustoraastetta
  • 1 muna

Valmistusohje

1. Kauli voitaikinalevyt isommiksi ja leikkaa niistä taikinapyörällä sentinlevyisiä nauhoja. Nosta nauhat leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja voitele ne vatkatulla munalla. Sirottele päälle hieman juustoraastetta ja, ota nauhojen päistä kiinni sormilla ja kierrä nauhat kierteelle.

3. Paista juustotankoja uunin keskiosassa noin 10 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!