Juustotangot
Alkupalalautasen reunalle, drinkkipurtavaksi, syötäväksi lihaliemen kanssa.
50 tankoa
- 1 paketti pakastevoitaikinaa
- 100 g juustoraastetta
- 1 muna
Valmistusohje
1. Kauli voitaikinalevyt isommiksi ja leikkaa niistä taikinapyörällä sentinlevyisiä nauhoja. Nosta nauhat leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja voitele ne vatkatulla munalla. Sirottele päälle hieman juustoraastetta ja, ota nauhojen päistä kiinni sormilla ja kierrä nauhat kierteelle.
3. Paista juustotankoja uunin keskiosassa noin 10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi