Juustosarvet
Julkaistu
Rapeat, lämpimät juustosarvet maistuvat ihanalta teen tai lämpimän lihaliemen kanssa.
15 sarvea
- 1 paketti pakastevoitaikinaa
- 1 rasia yrttituorejuustoa
- munanvalkuainen
- unikonsiemeniä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata taikina ja kauli taikina noin 3 millin paksuiseksi levyksi. Leikkaa levy kolmioiksi. Nostaa vähän yrttijuustoa jokaiselle kolmiolle ja kääri sarviksi.
2. Nosta sarvet leivinpaperille uunipellille. Penslaa vatkatulla valkuaisella ja ripota päälle unikonsiemeniä. Paista uunissa noin 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku