1. Mittaa ruissihtijauho isoon kulhoon, keitä vesi, suola ja etikka ja kaada kiehuva neste jauhon päälle. Sekoita ja vaivaa sitten voimakkaasti käsin tai koneella. Ripota rukiisen alkutaikinan päälle hieman vehnäjauhoa. Peitä kulho ja anna sen seistä huoneenlämmössä yön yli.
2. Kiehauta pomeranssin kuoret 1 desissä vettä ja liota niitä seuraavaan päivään. Silppua ne sitten pieneksi.
3. Vaivaa pomeranssisilppu alkutaikinaan ja liuota hiiva 37-asteiseen pomeranssiveteen ja sitten taikinaan yhdessä siirapin kanssa. Vaivaa joukkoon viimeiseksi vehnäjauho tukevaksi, mutta joustavaksi taikinaksi. Peitä leivinliinalla ja anna nousta tunti.
4. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vaivaa taikina ja leivo neljä pitkulaista limppua. Nosta ne vieriviereen leivinpaperin peittämälle uunipannulle tai neljään voideltuun leipävuokaan. Paista kaikki samanaikaisesti uunin alatasolla noin 40-50 minuuttia. Penslaa limput kuumalla vedellä otettuasi ne uunista. Jäähdytä ritilällä.