- Lämmitä pitaleivät uunissa ja leikkaa niihin tasku.
- Paista kanakebab oliiviöljyssä pannussa kauttaaltaan.
- Sekoita currykastikkeen ainekset keskenään ja sekoita ne kanakebabin joukkoon.
- Valmista melonitsatsiki: kuori vesimeloni ja raasta karkealla raastinterällä. Purista ylimääräinen neste pois.
- Laita meloniraasteen joukkoon kreikkalainen jogurtti.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita joukkoon. Hienonna hieman minttua ja lisää joukkoon suolan kanssa. Tarkista maku.
- Puolita seuraksi kirsikka- tai miniluumutomaatit ja murenna fetajuustoa.
- Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
- Kokoa pitaleivät laittamalla sisään kanakebabia, melonitsatsikia, fetajuustoa, tomaattia, punasipulia ja tuoretta minttua.
- Tarjoa!