1. Sulata ja hienonna pinaatti. Kuori ja hienonna toinen sipuli. Kuullota sipulia ja pinaattia, kunnes sipuli pehmenee. Jäähdytä ja mausta suolalla, pippurille ja muskotilla. Sekoita joukkoon raejuusto. Täytä cannellonit seoksella ja nosta sivuun. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Hienonna toinen sipuli. Kaada tomaattimurska kattilaan, lisää hienonnettu sipuli, valkoviini ja nokare voita ja hauduta, kunnes sipuli pehmenee. Sekoita tehosekoittimessa ja kaada takaisin kattilaan. Lisää loppu voi ja tomaattipyree. Kaada tomaattikastike uuninkestävään vuokaan ja pane päälle täytetyt cannellonit.
3. Sulata voi. Nosta kattila levyltä ja sekoita joukkoon jauhot. Lisää maito voimakkaasti vatkaten. Hauduta 5 minuuttia, mausta suolalla ja pippurilla ja lisää juustoraaste. Sekoita, kunnes juusto on sulanut.
4. Kaada juustokastike cannellonien päälle ja pane vuoka uuniin. Paista 20 minuuttia tai kunnes pinta on kullanruskea ja cannellonnit tuntuvat pehmeiltä. Koristele tuoreilla yrteillä ja tarjoa heti.