Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Jauhelihatäytteiset cannellonit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Herkullinen pastaruoka, joka lisäksi näyttää hyvältä.

Neljälle

  • 250 g cannelloni

Täyte

  • 1 sipuli silputtuna
  • 1 valkosipulinkynsi silputtuna
  • 400 g sikajauhelihaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tl oreganoa
  • ½ tl timjamia
  • 1 pkt pakastepinaattia
  • 100 g juustoraastetta
  • 1,5 dl lihalientä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä pastaputket kypsiksi vähäsuolaisessa vedessä. Valuta.

2. Kuullota sipuli- ja valkosipulisilppua kevyesti öljyssä padassa. Lisää jauheliha ja muut täytteen ainekset. Keitä 20 minuuttia.

3. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata pinaattisilppu ja purista pois nestettä. Sekoita pinaatti sekä 1/3 juustoraasteesta jauhelihaseokseen. Täytä pastaputket tällä seoksella ja aseta ne voideltuun uunivuokaan tiheästi. Ripota päälle loppu juustoraaste ja muutama nokare voita ja paista uunin keskitasolla 30 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Cannellonit