Jauhelihatäytteiset cannellonit
Herkullinen pastaruoka, joka lisäksi näyttää hyvältä.
Neljälle
- 250 g cannelloni
Täyte
- 1 sipuli silputtuna
- 1 valkosipulinkynsi silputtuna
- 400 g sikajauhelihaa
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 tl oreganoa
- ½ tl timjamia
- 1 pkt pakastepinaattia
- 100 g juustoraastetta
- 1,5 dl lihalientä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pastaputket kypsiksi vähäsuolaisessa vedessä. Valuta.
2. Kuullota sipuli- ja valkosipulisilppua kevyesti öljyssä padassa. Lisää jauheliha ja muut täytteen ainekset. Keitä 20 minuuttia.
3. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata pinaattisilppu ja purista pois nestettä. Sekoita pinaatti sekä 1/3 juustoraasteesta jauhelihaseokseen. Täytä pastaputket tällä seoksella ja aseta ne voideltuun uunivuokaan tiheästi. Ripota päälle loppu juustoraaste ja muutama nokare voita ja paista uunin keskitasolla 30 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa