1. Pommes duchesse: Kuori ja keitä perunat, survo perunasurvimella, lisää munankeltuaiset ja voi, sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna muusin jäähtyä ja pursota sitten pursotinpussista uuninkestävän vuoan reunoille.
2. Sekoita parsaliemi (n. 1 ½ dl) vermutin kanssa ja kuumenna kiehuvaksi kalaliemikuution kera. Keitä kalafileitä liemessä miedolla lämmöllä, punakampelaa 5-8 minuuttia, jos käytät muita suositeltuja kaloja, 10-15 minuuttia; kalojen tulee olla läpikotaisin valkoisia. Nosta fileet liemestä reikäkauhalla ja asettele gratinointivuokaan pursotettujen perunoiden keskelle.
3. Vermuttikastike: Sulata voi ja lisää jauhot, sekoita kunnolla. Lisää kalan keittolientä vähän kerrallaan. Lisää kerma ja keitä kastiketta vähintään 5 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja vatkaa kastikkeeseen 1 munankeltuainen ja 1 rkl voita. Mausta suolalla ja hienonnetulla vihanneskrassilla.
4. Laita hyvin valutetut parsat kalojen päälle, peitä kastikkeella ja ripottele päälle juustoraaste. Gratinoi 250 asteessa uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.