Ahvenpaketit
Ahvenet kuuluvat kesän ykkösherkkuihin. Nauti kevyestä kalasta ihanien lisukkeiden kanssa!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kevyt, Laktoositon, Gluteeniton
Ainekset
- 600 g ahvenfileetä
- 400 g uutta perunaa
- 1 prk paprikaviipaleita
- 1 prk oliivitahnaa
- nippu ruohosipulia
- 1 prk oliiveja
- 2 rkl öljyä
- 4 rkl valkoviinietikkaa
- foliota
Valmistusohje
Leikkaa ahvenfileet pitkittäin kahteen osaan ja perunat ohuiksi viipaleiksi. Levitä perunoita öljytyille foliopaloille ja lado niiden päälle paprikaviipaleita.
Lusikoi päälle oliivitahnaa ja oliiveja ja mausta ruohosipulilla.
Nosta ahvenpalat vihannesten päälle ja pirskota valkoviinietikkaa jokaisen paketin tuotteiden päälle.
Kiinnitä hyvin ja paista noin 15 minuuttia grillin kannen alla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"