Ahvenet kuuluvat kesän ykkösherkkuihin. Nauti kevyestä kalasta ihanien lisukkeiden kanssa!

Ainekset

  • 600 g ahvenfileetä
  • 400 g uutta perunaa
  • 1 prk paprikaviipaleita
  • 1 prk oliivitahnaa
  • nippu ruohosipulia
  • 1 prk oliiveja
  • 2 rkl öljyä
  • 4 rkl valkoviinietikkaa
  • foliota

Valmistusohje

Leikkaa ahvenfileet pitkittäin kahteen osaan ja perunat ohuiksi viipaleiksi. Levitä perunoita öljytyille foliopaloille ja lado niiden päälle paprikaviipaleita.

Lusikoi päälle oliivitahnaa ja oliiveja ja mausta ruohosipulilla.

Nosta ahvenpalat vihannesten päälle ja pirskota valkoviinietikkaa jokaisen paketin tuotteiden päälle.

Kiinnitä hyvin ja paista noin 15 minuuttia grillin kannen alla.

Tuoreimmat aiheesta

Grillattu kala