Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Italialaiset lihapullat tagliatellellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valmista koko perheelle maistuvia lihapullia. Lisää pestoa pastatikinaan ja piristät näin arkiruokaa.

Ainekset

  • 400 g naudan paistijauhelihaa
  • 1-2 siivua paahtoleipää
  • 1 dl lihaleintä
  • 1 kananmuna
  • 10 pientä kaprista
  • 50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 2 tl suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa paahtoleipien ulkoreunat pois ja pehmennä sisus lihaliemessä. Sekoita kulhossa jauheliha, kananmuna, hienonnetut tomaattisiivut sekä kaprikset ja mausteet. Lisää taikinaan turvonnut leipä ja vaivaa taikina tasaiseksi. Anna taikinan vetäytyä jääkaapissa tunnin ajan ja pyörittele siitä sen jälkeen pieniä lihapullia. Paista lihapullat kypsiksi joko uunissa tai paistinpannulla ja lisää tomaattikastikkeen joukkoon.

Tuoreimmat aiheesta

Lihapullat