Italialaiset lihapullat tagliatellellä

Valmista koko perheelle maistuvia lihapullia. Lisää pestoa pastatikinaan ja piristät näin arkiruokaa.

Ainekset

  • 400 g naudan paistijauhelihaa
  • 1-2 siivua paahtoleipää
  • 1 dl lihaleintä
  • 1 kananmuna
  • 10 pientä kaprista
  • 50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 2 tl suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa paahtoleipien ulkoreunat pois ja pehmennä sisus lihaliemessä. Sekoita kulhossa jauheliha, kananmuna, hienonnetut tomaattisiivut sekä kaprikset ja mausteet. Lisää taikinaan turvonnut leipä ja vaivaa taikina tasaiseksi. Anna taikinan vetäytyä jääkaapissa tunnin ajan ja pyörittele siitä sen jälkeen pieniä lihapullia. Paista lihapullat kypsiksi joko uunissa tai paistinpannulla ja lisää tomaattikastikkeen joukkoon.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!