Lampaanpaistiviipaleet ja gorgonzola
Julkaistu
Tämän hienon, mutta helppotekoisenreseptin voit soveltaa myös siankyljyksiin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Kuudelle
- 6 lampaanpaistista
- sahattua viipaletta
- 3/4 dl vettä tai lihalientä
- 1 prk kokonaisia tomaatteja
- 200 g gorgonzolaa
- 1 dl kermaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Mausta lihat ja ruskista ne kummaltakin puolelta. Kaada vettä tai lihalientä pannulle. Keitä hiljaa kannen alla 5 minuuttia.
2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Siirrä paistiviipaleet uunivuokaan ja asettele tomaatit ympärille. Sekoita juusto kermaan ja levitä lihojen päälle. Gratinoi, kunnes juusto on sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku