Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lampaanpaistiviipaleet ja gorgonzola

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämän hienon, mutta helppotekoisenreseptin voit soveltaa myös siankyljyksiin.

Kuudelle

  • 6 lampaanpaistista
  • sahattua viipaletta
  • 3/4 dl vettä tai lihalientä
  • 1 prk kokonaisia tomaatteja
  • 200 g gorgonzolaa
  • 1 dl kermaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta lihat ja ruskista ne kummaltakin puolelta. Kaada vettä tai lihalientä pannulle. Keitä hiljaa kannen alla 5 minuuttia.

2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Siirrä paistiviipaleet uunivuokaan ja asettele tomaatit ympärille. Sekoita juusto kermaan ja levitä lihojen päälle. Gratinoi, kunnes juusto on sulanut.

Tuoreimmat aiheesta

Lampaanpaisti