Grillattua ananasta
Julkaistu
Grillattu ananas minttuvivahteella kruunaa täydellisen aterian.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 tuore ananas
- Rajamäen Tummaa Balsamicokastiketta
- tuoretta minttua
Valmistusohje
Leikkaa ananas neljäksi lohkoksi. Leikkaa hedelmäliha irti kuoresta ja sen jälkeen vielä viipaleiksi.
Grillaa ananasviipaleita sen verran että pinta saa kauniin värin.
Valuta päälle Rajamäen Tummaa Balsamicokastiketta ja koristele tuoreella mintulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka