Hellapoliisin grillattua ananasta ja jäätelöä
Hellapoliisin grillattu ananas on tyylikäs ja helppotekoinen kesäjälkiruoka. Voit halutessasi kuoria ananaksen, mutta kuorimattomana ananas on hauskan näköinen tarjottava. Jokainen voi kuoria ananaksen myös omalla lautasella.
Ainekset
- 4 annosta
- ½ tuore ananas
- 4 palloa jäätelöä
- ripaus vaniljajauhetta
- (hunajaa tai vaahterasiirappia)
Valmistusohje
Leikkaa ananaksesta noin 2 cm paksuja viipaleita.
Poista kiekoista kova keskus ja grillaa ananasviipaleet kuumassa grillissä molemmin puolin.
Tarjoa lämpimät ananaskiekot vaniljajäätelön kanssa.
Ripottele pinnalle hieman vaniljajauhetta. Tarjoa halutessasi kastikkeena hunajaa tai vaahterasiirappia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"