Mango Bianca

Tuoreista mangoista syntyy tyylikäs jälkiruoka, joka tarjoillaan korkeista laseista.

Ainekset

  • Kaksi tuoretta mangoa
  • tai vastaava määrä säilöttyä mangoa (persikkaa tai nektariinia)
  • Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta
  • mantelirouhetta
  • minttua tai sitruunamelissaa

Valmistusohje

Leikkaa mango kuutioiksi ja laita annosmaljoihin. Valuta päälle Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta.

Koristele mantelirouheella ja hienonnetulla mintulla tai sitruunamelissalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!