Mango Bianca
Julkaistu
Tuoreista mangoista syntyy tyylikäs jälkiruoka, joka tarjoillaan korkeista laseista.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- Kaksi tuoretta mangoa
- tai vastaava määrä säilöttyä mangoa (persikkaa tai nektariinia)
- Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta
- mantelirouhetta
- minttua tai sitruunamelissaa
Valmistusohje
Leikkaa mango kuutioiksi ja laita annosmaljoihin. Valuta päälle Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta.
Koristele mantelirouheella ja hienonnetulla mintulla tai sitruunamelissalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka