Kesäjälkiruoka

Viileää, raikasta ja maukasta!

Neljälle

  • 1 l mansikoita
  • 1 tuore ananas tai viipaleita purkista
  • ½ -1 dl sokeria
  • 1 dl kuohuviiniä

Valmistusohje

1. Leikkaa ananaksesta hedelmäliha, poista kova juuriosa, jos ananas on tuore. Leikkaa viipaleiksi.

2. Sekoita marjoja ja hedelmäpaloja kulhoon sokerin kera. Kaada päälle viini, anna vetäytyä muutama tunti ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.